MED TILLID FRA...

Mikkel Bjerrum

Filialdirektør, Nordea Helsingør

Mit team og jeg havde fornøjelsen af at have Majbrit som gæstetaler, på en gruppe coaching om High Performance. Vi er en gruppe af forskellige personligheder og jobbeskrivelser. Jeg er meget inspireret af Majbrits høje energiniveau og hendes evne til at bringe eksempler fra hverdagen, som folk kan forholde sig til og skabe forbindelser til deres egne situationer. Atmosfæren var fantastisk, og mit team havde en god aften, hvor de var prioriteret, og de fik en masse værktøjer til at styre en travl hverdag. Personligt har jeg følt en højere motivation, og jeg bruger en masse af de værktøjer vi fik, for at få en større balance mellem arbejdsliv og privatliv. Jeg anbefaler stærkt teamledere til at lade Majbrit komme ind og coache dine hold, det vil højne niveauet for motivation og tilfredshed i dit team.

James Gordon-Orr

Business Development and events

Uden at afsløre noget, så ved Majbrit Bøttger med sikkerhed, hvordan hun skal gribe sit publikums opmærksomhed og holde det i løbet af en fascinerende præsentation. Hun bragte en bemærkelsesværdig energi og delte en række personlige indsigter hele vejen igennem, pakket ind i en masse praktiske oplysninger på kort tid. Jeg forlod begivenheden styrket og bevæbnet med tips, som jeg allerede har sat i praksis i min karriere, med det konstante formål at skubbe grænserne og udfordre mig selv til at være bedre. Jeg vil anbefale hende til alle, der søger at nå disse mål i deres eget liv.

Christian Hoppe

General Counsel, Attorney-at-law

Webinaret Achievement Accelerator var bestemt tiden værd. Det “nye normale” med arbejde hjemmefra, online møder osv. skaber nogle udfordringer
i forhold til motivation og kommunikation, som vi lige så godt kan håndtere nu i stedet for at vente på “det hele forsvinder”.
Jeg blev især inspireret af Majbrits gennemgang af de 6 grundsten for High Performance og den velplacerede påmindelse om,
at vi også skal huske at finde nogle sjove udfordringer!

Carsten Ørris Jeppesen

Owner, Tekstgaragen

For nogle måneder siden holdt jeg et get-to-know-kaffemøde online med Majbrit. Mødet gik godt, og samtalen flød let og af sig selv – så da hun foreslog mig et coachingforløb, sagde jeg ja tak. I forvejen havde jeg i et stykke tid ledt efter en erhvervscoach at sparre med.

I dag priser jeg mig lykkelig for, at jeg sagde ja:

Selv om jeg havde høje forventninger, overgik hun dem allerede i første session. Majbrit er nemlig skarp på en kærlig-humoristisk måde, jeg bare må overgive mig til: Gang på gang lytter hun koncentreret til det, jeg fortæller hende (og som jeg tror, jeg selv har fuldstændig styr på). Når jeg har talt færdig, skyder hun straks et totalt afvæbnende spørgsmål tilbage i bøtten på mig:

Hun gennemskuer, når jeg bilder mig selv et eller andet rosenrødt ind. Eller når jeg alligevel ikke har gennemskuet tingenes rette sammenhæng i min business eller mit liv. Eller hvis jeg – bevidst eller ubevidst – forsøger at stikke hende en plade og svare glat udenom et eller andet ømtåleligt.

Og du vil opdage det samme.

Men det sjove er … at det er FEDT. For det flytter noget:

Det flytter dét, som reelt trænger til at blive flyttet – mentalt eller helt konkret og fysisk. Du må aldrig forveksle Majbrits gode grin (okay, skraldlatter), smil, humor og let-at-være-sammen-med-jargon med, at I ”bare” hygger og hænger ud. Hun er på. Hele tiden. Og taler dig aldrig efter munden. Hvad det end er for en særlig business- og menneskekenderradar hun er udstyret med, så er den toptunet og fanger alle signaler.

Eksempelvis indledte jeg vores sessioner med et – troede jeg selv – fuldstændig klart mål for, HVAD jeg ville ændre på i mit arbejdsliv. Jeg er i al ubeskedenhed voldsomt (selv)reflekteret og følte egentlig, at jeg havde styr på de overordnede linjer: Det stod klart for mig, hvad jeg havde brug for hendes hjælp til … og nu var det bare om at gå i gang.

Men jeg tog fejl. Og det gennemskuede hun stort set øjeblikkeligt – og fik mig (til min egen forbløffelse) til at indse: Det, jeg troede, vi skulle tale om, var aktuelt ikke det vigtigste. Og at hun hurtigt lurede noget hos mig, som jeg ikke selv havde regnet ud, betød, at jeg hurtigt fattede tillid til hendes kompetencer – og vilje til at gøre hvad som helst for at hjælpe mig optimalt i mål.

Forløbet hos Majbrit har været én lang kæde af afgørende selvindsigter for mig. Og resultatet er til at tage at føle på:

Uanset om jeg sidder i mine egne tanker eller er til møde med en ny kunde, har jeg i dag markant bedre styr på, hvad jeg har brug for at gøre og sige – for at komme sikkert og ærligt i mål. Jeg har langt større indsigt i, hvad jeg IKKE vil være med til, og hvordan jeg kommunikerer, hvad jeg VIL være med til i stedet.

Selv om jeg i udgangspunktet – før vi gik i gang med sessionerne – følte mig i balance med mig selv om mine businessmål, kan jeg i dag se, at dét ikke stak så dybt, som det gør i dag. Det giver mig en ny ro og struktur – og større sikkerhed i mine beslutninger.

Med andre ord:

Hvis jeg var dig, ville jeg være forsigtig med at kontakte Majbrit.

Du risikerer nemlig – som mig – at opdage, at du ikke kan undvære hendes sparring.

Kom ikke og sig, jeg ikke advarede dig.

 

Ronni Berlau

Virksomhedskonsulent

Coaching?…  Det er noget andre har brug for, har jeg mange gange tænkt ved mig selv, og i mit første møde med Majbrit Bøttger kunne jeg godt mærke, at min ”modvilje” mod coaching rumsterede lidt rundt i baggrunden. Men, fordi Majbrit evnede at brænde igennem med et nærvær, en ildhu og ægthed jeg ikke har mødt så tit, valgte jeg at takke ja til et High Performance Coaching forløb.

Forløbet består af 12 sessioner med hver deres unikke indhold som arbejder både på det fysiske såvel som det mentale plan, og hver session kan både bruges enkeltstående og i kombination med hinanden.

Jeg har således fået 12 værktøjer i min personlige værktøjskasse, der tilfører såvel arbejdsliv som privatliv stor værdi. Jeg blev udfordret og udviklede mig ved hver eneste session, så motivationen for at gennemføre og få det bedste ud af forløbet forblev intakt hele vejen igennem.

Majbrit Bøttgers store force er hendes evne til at tilpasse sig situationen og stadigvæk brænde igennem, hun griber nuet, situationen og får netop dig til at føle dig som den allervigtigste person i verden og dermed får dig til at være den bedste udgave af dig selv.

Selv på de få dage hvor jeg ikke var helt på toppen ved starten af sessionen, endte det hver eneste gang med, at jeg sad tilbage med positivitet, fornyet energi og drive.

Så gør noget godt for dig selv, din energi og personlige udvikling, tag et High Performance Living forløb hos Majbrit Bøttger. 

Gavin Sherwood

Adm. Direktør

"Jeg mødte Majbrit første gang, da hun var ved at uddanne sig til at blive en High Performance Coach, og jeg fandt hendes entusiasme og engagement i uddannelsen meget smitsom. Efter mange samtaler om, hvad High Performance Coaching var, tilbød jeg at hjælpe Majbrit finjustere hendes coaching færdigheder ved selv at gå gennem et 12 ugers kursus. Selv med alt Majbrits entusiasme, var jeg en del skeptisk i begyndelsen omkring den værdi, processen ville være i stand til at give folk. Efter kun et par sessioner indså jeg, hvor gavnlige sessionerne var blevet, og jeg indså også, at jeg ikke klarede mig så godt i livet, som jeg plejede. Vi identificerede områder, hvor jeg kunne styrke min præstation og jeg fik nyttige værktøjer, der virkelig viste sig hjælpsomme i mit arbejde og privatliv. Formatet af sessionerne var fremragende, med klare resultater, og det hjalp mig virkelig med at opnå den klarhed, jeg havde brug for, for at nå mine slutmål. Jeg er meget taknemmelig for Majbrit og for hendes engagement, energi og fremragende coaching teknikker, som har givet mig mere selvtillid, fokus og energi til at nå mine slutmål og det hjalp mig med at komme tilbage til det præstationsniveau, jeg forventer af mig selv."

Gitte Rahbæk

Socialrådgiver

Jeg havde i en periode haft udfordringer på mit arbejde, som påvirkede min trivsel og min motivation. Jeg følte jeg var kørt fast og kunne ikke selv finde min vej. Dette betød at mit overskud og nærvær hjemme manglede, og at situationen på jobbet derfor også påvirkede mit privatliv. Forløbet hos Majbrit har for mig haft den betydning, at jeg blev opmærksom på mine svage punkter, og jeg har fået vejledning til, hvordan jeg skal håndtere disse situationer, når jeg står i dem. Jeg oplevede i den periode, at Majbrit var nærværende, støttende, kompetent og fagligt dygtig, og jeg vil gerne give hende mine varmeste anbefalinger.

Vibeke Sommer

Salgschef

Jeg var så uheldig at gå ned med ikke arbejdsrelateret stress.
Jeg var sygemeldt i 1 måned, og det var kun pga. Majbrit at jeg kom hurtigt tilbage.
Majbrit gav mig nogle redskaber og nogle få opgaver jeg skulle udføre hver dag. Jeg kunne efter en uge mærke en betydelig forandring, jeg kunne trække vejret lettere, kunne sove om natten og være mere fokuseret.
Da jeg startede på job igen, var jeg mere koncentreret og kunne yde 
mere end før. Jeg er i dag meget taknemmelig for at have været igennem Majbrits forløb som i den grad har hjulpet mig på rette vej igen.

Online kursus "SMILES"

Camilla Beer

Strategic Business Development Manager

Intet ændrer sig før noget flytter sig…

… Og det var præcis hvad jeg besluttede at gøre.

Hvis du vil bruge tid på at lære om dine egne og andre menneskers fundamentale mekanismer og blive en bedre version af dig selv, så lad mig introducere dig for Majbrit. Efter at have brugt fire timer i hendes “selskab” (ja, jeg ved godt hun kun var på min skærm, men hun brænder virkelig igennem!!) er jeg helt oppe at køre. Hendes entusiasme, det hun deler og hendes gennemgribende kendskab til emnet er utrolig.

Gennem de sidste 15 år som erhvervsleder har jeg mødt ikke så få “forny-dig-selv-og-få-fokus” programmer, men denne tilgang er meget anderledes. Den fokuserer ikke kun på dine evner som leder, men hjælper dig med at få en anden tankegang i forhold til din tilgang til dit liv og dine relationer samt en bevidsthed om hvordan du kan påvirke andre mennesker positivt ved at gøre tingene på en anden måde og bevidst tage valget om at få det bedste ud af enhver situation ved hjælp af mere energi, opmærksomhed og dedikation.

Så hvad kan du forvente af dette program?

I SMILES får du 6 videoer og to bonusvideoer hvor Majbrit tager dig igennem teori, praktiske øvelser og nok stof til eftertanke til at fylde din mentale beholder. Efter hver video session (20-30 minutter) kan du downloade et skema som hjælper dig til at tilpasse indholdet til dit eget liv. Den her form for læring passer virkelig godt til mig. Jeg vil anbefale at bruge noget tid hver søndag til at evaluere ugens indsats og planlægge den nye uge. Det er en værdifuld investering af din tid.

Alt hvad du lærer er direkte implementerbart selvom det måske virker skræmmende I begyndelsen (at ændre din funamentale tankegang er som regel skræmmende), men jeg følte mig tryg og godt vejledt hele vejen igennem, fordi Majbrit var en klippe med sine personlige erfaringer og historier gennem hele transformationen.

Jeg er ikke kun begyndt at være en mere effektiv, indflydelsesrig og fokuseret udgave af mig selv, jeg kunne se en effekt på mine omgivelser fra dag ét da jeg brugte de nye værktøjer. Alene det at du har en anden tilgang og et fornyet fokus når du mødes med din familie, dine venner og dine kollegaer vil have en dramatisk effekt. Du kan vælge at blive en bedre version af dig selv – jeg ved at jeg vil bestræbe mig på kontinuerlig udvikling og med disse værktøjer og strategier virker det ikke længere som en svær opgave – hårdt arbejde kan dog vise sig nødvendigt 😊

Sidst men ikke mindst…Success Planning modulet…WOW, det ændrer alting, mit team vil elske det. Nu har jeg valgt at tage styringen over min egen succes og ikke bare vente på at det bliver min tur.

I know I’m hooked for life!

Henrik Andersen 

CEO Herman Consult

Majbrit er et levende eksempel på hvad High Performance Living er. Du kan med det samme mærke hendes energi og er ikke I tvivl om at hun praktiserer hvad hun prædiker. På et kaffemøde gav hun mig tre daglige rutiner og de har haft kæmpe betydning for mig og jeg bruger dem stadigvæk hver dag.

SMILES er et online kursus for dig som vil have mere ud af livet her og nu, men ikke ønsker at prioritere fysiske møder. Det er fantastisk, hvis du er på farten da du også kan tilgå alle moduler og worksheets direkte i appen. SMILES gav mig nemme og implementerbare redskaber til at få mere energi, håndtere ting der normalt ville stresse mig og har forbedret mine kommunikationsevner og relationer.

Book et møde og hør nærmere!