VI LØFTER AMBITIONEN OM EN BEDRE FREMTID

 

KONTAKT OS I DAG

OM VIRKSOMHEDEN

High Performance Living blev grundlagt i 2017 af Majbrit Bøttger. 

Virksomheden blev skabt med det ene formål at hjælpe andre med at nå deres fulde potentiale og være den bedst mulige version af sig selv, så de kan opleve et liv med vedvarende og øget niveau af glæde, energi, overskud og meningsfuldhed.

Nedenfor kan du læse mere om Majbrit og hendes baggrund.

Alle tjenester er tilgængelige på både engelsk og dansk. På grund af COVID-19 er det nu også muligt at vælge live video.

OM DIN COACH

Mit navn er Majbrit Bøttger, og jeg er én ud af 200 elite certificerede High Performance Coaches i verden.

Jeg har arbejdet med konceptet High Performance siden 2012 og min historie begyndte da mit liv faldt fra hinanden. Det havde været undervejs længe og nogle af mine nærmeste havde da også spurgt adskillige gange om jeg var okay, men de fik alle det samme svar at jeg bare lige havde lidt meget om ørene lige nu og at det ville gå over. Jeg vidste godt at jeg var presset med en skilsmisse, flytning til den anden ende af landet, nyt job og pludselig at være enlig mor, men der var jo kun en vej og det var igennem og jeg havde da heller aldrig oplevet at det ikke kunne lade sig gøre, men...Jeg havde heller aldrig stået i en tilsvarende situation. Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre og pludselig en morgen vågnede jeg og indså, at jeg havde mistet min kampgejst, min viljestyrke, mit mod og især mit overblik. Jeg følte mig helt fortabt...Mine tre piger på dengang 3, 6 og 9 år betalte prisen for min manglende evne til at bede om hjælp. De stod et nyt sted langt fra deres netværk og så deres eneste holdepunkt være fuldstændig ukampdygtig. Tre små piger der græder og det eneste de vil er at hjælpe, men det kan de ikke. Det var afsindig hårdt at se på og nu følte jeg mig endnu mere fortabt...Jeg fungerede ikke engang som mor!

Det stod ganske vist kun på i et par måneder og børnene er da også kommet igennem uden mén, men det var de længste måneder i mit liv. 

Så brød lyset frem…

Midt i dette kaos var jeg heldig at møde hjernen bag denne High Performance proces, grundlæggeren af High Performance Institute og forfatter Brendon Burchard og det var et gigantisk "wake-up-call" om at uanset hvor stærke vi er, så har vi nogle gange brug for en der kan give os et nyt perspektiv, nogle håndterbare værktøjer og strategier som tilsammen giver den ledetråd vi har brug for, for at komme videre.

Han fik mig til at indse, at den eneste, der kunne genvinde kontrollen over mit liv var mig, og han gav mig alle de nødvendige værktøjer og strategier til at gøre det. De samme værktøjer og strategier, der er fællesnævneren for de mest produktive og indflydelsesrige mennesker i verden. Det hjalp mig til at nå et nyt niveau langt ud over, hvad jeg nogensinde havde forestillet mig, og det var på det tidspunkt, jeg besluttede at dele min viden med andre og hjælpe dem, så de kan opleve den frihedsfølelse det er at leve et liv med overskud, energi og glæde - hver dag!

Nu kan du drage fordel af denne proces ...

Du kan tage dit liv til det næste niveau og genvinde kontrollen, energien og glæden. Du kan blive det jeg kalder en HIGH PERFORMER.